PannonScreen nagyméretű LED videoképernyőkA Visual Solutions Kft. a legújabb technológiájú LED videoképernyőket ajánlja ügyfeleinek. Az egyszerű PannonScore numerikus eredményjelző tábláktól, a PannonSign alfanumerikus vagy mátrix kiépítésű információs kijelző táblákon (VMS - Variable Message Signs) át, a termékskálánk tetejét jelentő, csúcstechnológiájú; PannonScreen nagyméretű LED videoképernyőkig. A világpiac legfejlettebb és legelfogadottabb szállítóival állunk kapcsolatban, akik a félvezető és LED iparág legújabb fejlesztési eredményeit biztosítják munkánkhoz. Ez a pozíció az innovációs technológiánkkal kombinálva lehetővé teszi, hogy ügyfeleinknek mindig kifogástalan minőségű terméket és szolgáltatást nyújtsunk.

A PannonScreen LED videokijelzők egyaránt képesek élő videokép és számítógép eredetű animációk, grafikus képek és szövegek megjelenítésére. A legjobb minőségű, nagy fényerejű, széles látószögű, hosszú élettartamú, színes (piros, zöld, kék) LED elemek alkalmazása teszi lehetővé, hogy a felület több mint 16 millió különböző színkombinációt jelenítsen meg kiváló kontrasztaránnyal (nagyobb, mint 1 : 50, 10 000 luxos környezeti megvilágítás esetén), és nagy felületi fényerővel (6 - 8 000 Nit). Ezáltal biztosítva a megjelenített kép kiváló láthatóságát, még erős napsütés esetén is. A rendszer egy speciális 8 lépéses, digitális fényerő szabályozási móddal rendelkezik, ami biztosítja a külső fényviszonyokhoz alkalmazkodó, optimális fényerő beállítást. Ez együtt a különleges képfeldolgozási technológiával és felületvezérlési móddal teszi lehetővé a kifogástalan stabil, villogásmentes, éles grafikus és videoképek megjelenítését és felülmúlhatatlanul tiszta láthatóságot a legtöbb videoformátum esetén. A videofelület önálló működésű modulokból épül fel, amelyek magukban foglalják a LED paneleket és azok vezérlő elektronikáját, a modul tápegységét, a belső ventillációs és kábelezési rendszert.

A Visual Solutions Kft. nem egyszerűen egy LED videotábla gyártó, hanem komplett rendszerekkel és szolgáltatásokkal elégíti ki partnerei igényeit.

Képesek vagyunk integrált, kulcsrakész rendszereket ajánlani, amelyek magukban foglalják a LED videokijelzőt együtt a vezérlő egységgel és számítógéppel, működtető szoftverrel, különböző sportesemények kiszolgálását biztosító kiegészítő sport szoftverekkel, összekapcsolási lehetőséget különböző hálózatokkal és alrendszerekkel (mint például időmérő rendszerek úszás és atlétika esetén, vagy pontozó rendszerek műugrás, lovaglás, öttusa, torna stb. esetén). Ajánlhatunk továbbá az üzemeltetéshez szükséges videstúdiót, illetve a tábla tartószerkezetét és burkolatát, igény esetén akár hidraulikával, kamionnal és diesel aggregátorral is kiegészített komplett mobil rendszert.

A flexibilis és moduláris rendszerkialakításnak köszönhetően nem csak a tradicionális kül- és beltéri sportesemények, hanem a legkülönbözőbb piaci szegmensek igényeit is ki tudjuk elégíteni. Ilyenek az egyre növekvő reklámpiaci alkalmazások, POS alkalmazások a bevásárló központokban, és a különböző tömegtájékoztató információs rendszerek (pl. FIDS a repülőterek repülési információs kijelző rendszere, vagy a buszállomások, vasútállomások menetrend kijelző táblái, illetve a VMS változtatható jelzésképű táblák közlekedési információk megjelenítésére a közutakon és autópályákon, stb.).

A széles termékválasztékunknak köszönhetően büszkén állíthatjuk, hogy képesek vagyunk az ügyfeleink igényeinek, elképzeléseinek és költségvetési lehetőségeinek leginkább megfelelő, optimális megoldást ajánlani. Ha ön akár kültéri vagy beltéri, színes, félig színes vagy monokróm, numerikus, alfanumerikus vagy mátrix táblát szeretne vásárolni, vagy egyszerűen műszaki tanácsadásra, szolgáltatásra, tervezésre van szüksége, a Visual Solutions teljes csapata az ön rendelkezésére áll. A Visual Solutions tehát az ön „Mindent egy helyben” LED kijelző szállítója. A szakembereink végig kísérik önt a kezdeti ötletfelvetéstől, a tervezésen át, a végső LED kijelző megoldásig.

A következőkben bemutatjuk egy általános futball stadion eredményjelző rendszerének blokkdiagramját, a Visual Control és a Visual Soccer programok rövid leírását. A típusok és paramétereik a folyamatos fejlesztés eredményeként változnak, lépést tartva a piaci és ipari trendekkel és a vásárlói igényekkel.PannonScreen futball rendszerrajz


Visual SoccerA Visual Soccer program célja, hogy a labdarúgó mérközések eseményeit látványos módon jeleníthessük meg a videotáblán.

A program segítségével a mérkőzések előtt könnyen kezelhető adatbázisba rendezhetjük a mérközések résztvevőit – játékosokat, edzőket, bírókat, valamint magukat a mérkőzéseket is. Szintén ez az adatbázis tartalmazza azokat a revünek nevezett egyszerű programokat, melyek segítségével megszabhatjuk, hogy a különböző események (pl.: gól, sárga lap...) hogyan jelenjenek meg a táblán. Ezen revük egy része akár minden csapatnál különböző lehet, azaz például máshogy jelenhet meg a táblán ha a hazai csapat lő gólt és máshogy ha az ellenfél.

Ha a mérkőzés elött elvégezzük a szükséges beállításokat (játékosok, edzők, bírók nevének, mezszámának bevitele vagy kiválasztása az adatbázisból, revük megírása), akkor ezután a mérkőzés közben az egyes események beviteléhez és táblán való megjelenítéséhez már csupán néhany egérkattintás szükséges.

Az információkat két különböző nyelven jeleníthetjük meg a videotáblán.

A program hálózaton keresztül TCP/IP protokollal kapcsolódik a Visual Control táblavezérlő programhoz.A Visual Soccer program képe


Visual ControlA Visual Control program segítségével kezelhetjük a PannonScreen videotáblákat.A program segítségével:A Visual Control program képeA lap tetejére

Vissza